مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

سلام. ما هفت واحد هستیم همه جای پارک دارند طبق سند ولی همسایه ها تو مشاعات جلوی مسیر پارکینگ من تعداد زیادی موتور پارک میکنند و این برای من مزاحمت ایجاد کرده چکار باید بکنم ایا اگر گفتم گوش ندادن میتوانم شکایت کنم ممنونم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد  يميني

محمد يميني :

بله اگر مزاحم استفاده شما از پارکینگتان هستند امکان طرح دعوی دارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مشاعات است میتوانید دادخواست رفع مزاحمت دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما میتوانید شکواییه رفع مزاحمت را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله عکس‌برداری و سپس طرح شکایت کنید