مشاوره حقوقی رایگان - چگونه پرونده رو از وضعیت کسر از آمار طبق دستورالعمل خارج کنم

پرونده من بعد از جا به جایی و دادن آدرس جدید به کارمندان مرتبط با پرونده ام بدون هیچ ابلاغ جدیدی به آدرس جدیدمان یا تماسی به حالت کسر از آمار طبق دستورالعمل در آمده که حتی مفهوم فضایی آن را دقیقا متوجه نمی شوم چیست چگونه آن را باید به جریان بیندازم و نزد کدام مسئول شعبه قبل از همه باید برای اعتراض و ادامه روند پرونده ام بروم مثال دادیار منشی مدیریت ها کدام گزینه ی ؟ بضاعتم کم است کمکم کنید حق الوکاله 10 در صد از مطالباتم باشد

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
به شعبه رسیدگی کننده به پرونده مراجعه نمایید.