مشاوره حقوقی رایگان - آبروریزی و لطمه به اعتبار در تلگرام

سلام. کانالی با ادمین مجهول، در حال انتشار اسکرین‌شات‌هایی از بنده(اسکرین‌شات‌ها واقعی است و ساختگی نیست) به علاوه پیام‌هایی از طرف افرادی است که در مورد من دروغ‌هایی می‌گویند (هویت آن‌ها نیز مجهول است). در مجموع این کانال در حال لطمه‌ زدن جدی به اعتبار و آبروی من هست. خودم می‌دونم ادمین‌ها چه کسانی هستند اما همچنین می‌دونم با اکانت فیک کانال رو زدن. در صورت شکایت به پلیس فتا، شانسی برای اثبات هست؟ با توجه به اینکه سرورهای تلگرام در ایران نیست، چه باید کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید