مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

سلام. طبقه اول یه آپارتمان سه طبقه که از خیابان یک ورودی زیرزمین هم دارد راهش جداس را خریداری کرده ام در سند ذکر شده حیاط مشاع میباشد در صورتی که فقط طبقه همکف و زیر زمین از حیاط استفاده میکنند و کلا حیاط برای طبقه همکف و زیر زمین میباشد آیا از نظر قانونی میتوانم از حیاط استفاده کنم؟ و اگر میتوانم چگونه میتوانم راهنمایی بفرمائید. باتشکر و سپاس از شما بزرگواران.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از حیاط رفت و آمد داشته باشید ولی نمی توانید تصرفات دیگری داشته باشد مگر اینکه بقیه مالکین رضایت داشته باشند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد. قید شده باشد استفاده از حیاط بلامانع است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حیاط جز مشاعات ساختمان
است
و شما میتوانید از حیاط استفاده
نمایید
ولی بدون اجازه تمام مالکان حق
تصرف حیاط را نخواهید داشت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مشاع است می توانید ابتدا باید معبر داشته باشید که ایجاد آن امری تخصصی ست لذا باید تامین دلیل و جلب نظر کارشناس کنید.