مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار باغ

با عرض سلام و خسته نباشید . باغی به مساحت 18 هزار متر در روستای اطرف اصفهان چسبیده به بافت مسکونی روستا که دور تا دور باغ دیوار گلی قدیمی با قدمت 50 سال دارد و کل باغ سند ششدانگ داره. دو سال پیش به 16 باغ حدودا 800 متر تفکیک کردیم . جهاد دیوارهای جلو هر باغ تفکیکی را تخریب کرد .شکایت هم کردیم که رای به نفع جهاد داده شد. البته اونموقع درب ورودی نداشت . الان درب ورودی گذاشتیم. خواهشا راهنمایی کنید چطور میتونیم مجوزی بگیریم که دیگه دیوار ها تخریب نشه

پاسخ ها :

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

تنها با مراجعه به سازمان جهاد کشاورزی و اخذ اجازه تغییر کاربری از ان نهاد حق احداث دیوار و درب ورودی را خواهید داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره باغات شهرستان موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون انجام دیوار گذاری در
اطراف اراضی باغی و مزروعی ، تغییر
کاربری غیر مجاز محسوب خواهد شد
و میتواند دستور تخریب دیوار را صادر نماید و

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است با هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده دهید تا از جزئیات آن مطلع شود و مشاوره دقیق بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید با مجوز جهاد اقدام نمایید وگرنه مجدد تخریب،می نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اخذ مجوز به جهاد کشاورزی مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه زمین کشاورزی و باغات قابل تفکیک نیست اگر باغ به بافت چسبیده شما اول تقاضای بدید که درصورت امکان الحاق به بافت شود این مسأله میتواند کمک کننده باشد