مشاوره حقوقی رایگان - جرائم رایانه ای سو استفاده از سازمان

سلام. من به طور غیر عمد یک پیج زدم با عنوان سازمان سنجش جهت اطلاع رسانی اخبار چند ماهی فعالیت میکردم و تبلیغات انجام می دادم و از این راه درآمد داشتم الان سازمان سنجش شکایت کرده که از عنوان این پیج سو استفاده کردم میخواستم بدونم تکلیف من چیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عمل شما اگر بدون مجوز بوده جرم است و باید با رضایت سازمان سنجش اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

عدم سونیت مجرمانه خودتان را اثبات نمایید به هرشکل ممکن فرضا اگر در اطلاع رسانی ها یا نمایه ی پیج خودتان به نحوی مشخص است که این پیج ارتباطی به سازمان سنجش ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، عمل شما جرم است و برای ان مجازات تعیین شده است ولی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از این طریق تحصیل مال انجام شده است قابل شکایت است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است با هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده دهید تا از جزئیات آن مطلع شود و مشاوره دقیق بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید عدم سونیت خود را اثبات نمایید واگر در پیج جهت تفکیک از سازمان اقدامی داشته اید به آن استناد نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سوء نیت نداشتن خود را باید در دادگاه ثابت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عدم سونیت مجرمانه خودتان را اثبات نمایید