مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در تلگرام

با عرض سلام و خسته نباشید
در تلگرام افرادی هستند که خط تلفن همراه مجازی تهیه می کنند و با آنان کلاهبرداری می کنند.
در تلگرام به این جور افراد اسکمر می گویند.
حالا من می خواهم بدانم که اگر کسی در تلگرام از فردی دیگر پولی بگیرد و برود و آن را بلاک کند و تاریخچه را هم پاک کند آیا می توان از او شکایتی کرد؟
و اگر می توان، شکایتی کرد، آیا پلیس فتا می تواند کاری بکنید؟
چون ما دیگه هیچ راه دسترسی به فرد اسکمر نداریم.(حتی یک آیدی ساده)
فردی از ما پول هنگفتی را گرفته و هیچ پل ارتباطی بین من و خودش نگذاشته است.
در صورت پاسخگویی سریع ممنون میشوم

پاسخ ها :

ميلاد  مردانی اقدم

ميلاد مردانی اقدم :

سلام پول را به چه طریقی پرداخت نموده اید؟

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پول را به یه حسابی ریختید از صاحب آن حساب شکایت کنید

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام
شما می توانید از طریق تراکنش های مالی و حساب‌هایی که پول را واریز کرده‌اید از طریق مراجع قضایی به کمک پلیس فتا موضوع را پیگیری و به نتیجه برسید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قابل شکایت و پیگیری است
اما چند نکته؛

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.