مشاوره حقوقی رایگان - ارائه اصل مدرک تحصیلی در استخدام

با عرض سلام
کارگزینی شرکت درخواست اصل مدرک تحصیلی (مهندسی عمران) جهت رتبه بندی را دارد .
اینجانب در شرکت با سمت دفتر فنی مشغول بکار می باشم و بیمه و حقوق میگیرم.
شرکت نامه زده باتوجه به قوانین کارگزینی ظرف 48 ساعت نسبت به ارائه مدرک اقدام نمایید در غیر اینصورت نسبت به ادامه همکاری تصمیم اتخاذ می نماید.
آیا شرکت می تواند اصل مدرک را اخذ نماید و قانون در این خصوص چه مفادی دارد.
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست به مفاد قرارداد خود عمل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیرررر مطلقا مدرک تحصیلی خود را برای اخذ رتبه بندی به شرکت ندهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از مطابقت کپی با اصل باید اصل را عودت نمایند