مشاوره حقوقی رایگان - رفع اجرای احکام و شکایت از شاکی

باسلام بنده متولد کرمانشاه هستم و حدود 16 سال است که کرج زندگی می کنم. حدود سه روز پیش متوجه شدم که یکی از حسابهای بانکی بنده مسدود شده و از طریق یکی از شعبه های بانک ملی کرج پیگیری کردم و متوجه شدم که مسدودی حساب توسط بانک ملی شعبه آزادی کرمانشاه انجام شده است. لذا با شعبه مذکور تماس گرفتم و علت را جویا شدم که اعلام کردند به علت صدور اجرای احکام 9 کرمانشاه علت مطالبه اجاره بها به مبلغ 150 میلیون تومان نسبت به مسدودی حساب اقدام کرده است. لذا جهت پیگیری عازم کرمانشاه شدم. من متوجه شدم که تو خانوم که آشنا نیستند و حتی آنها را ندیدم و اسمشان را هم نشنیده بودم از بنده و سه نفر دیگر شکایت کرده اند با موضوع مطالبه اجاره بها
با توجه به اینکه بنده حدود 16 سال است که کرج زندگی می کنم و مغازه خانه یا زمین در کرمانشاه در طی زندگی اجاره نکرده‌ام؛ و نمیدانم که اطلاعات بنده و بنده را از کجا پیدا کرده اند
متاسفانه همچین مشکلی برای بنده ایجاد شده است
لذا بنده تمایل دارم که شما به مشکل بنده رسیدگی و مرتفع نماید

پاسخ ها :

رفع مسدودی حساب های بانکی شکایت اشتباه