مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه فرزند خوانده

باسلام دختری رو به فرزندخواندگی گرفتیم الان دنبال کارای شناسنامشیم گفتن باید چیزی بنامش بزنیم درصورتی که اول گفتن فقط تعهد محضری میدین که بعد فوتتون یک سوم اموالتون بهش برسه
الانم ما با بنام زدنش مشکل نداریم هرچی داریم مال اونه
ولی سوالم اینجاست که اگه خاستیم یه زمانی خونمون روبفروشیم بزرگتر کنیم یک سوم بنام دختره قضیش چی میشه
واینکه بعد چند سال دیگه دختر نخاست پیش ما بمونه خودش خاست بره اموال بهش تعلق میگیره ؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک سوم ملک را به صورت صلح عمری با حق استفاده از منافع برای خودتان و حق فسخ برای خودتان بنام ایشان انتقال دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا مال غیر منقول به نام فرزند خوانده انتقال بدهید
و بعد از انتقال مال ، دیگر شما مالک ملک نیستید و حق فروش و انتقال مال را دیگر نخواهید داشت
و مالک مال ، فرزند خوانده می باشد و ...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید شرایط توافق را عمل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله این جزشرایط هست و شما بعد از اینکار دیگر مالک نیستید و هیچ تصرفی نمیتوانید داشته باشید اگضضر دختر برود هم این مال مال ایشان هست