مشاوره حقوقی رایگان - مهریه اجرا شده در ثبت

با سلام. من همسرم مهریه اش را از طریق اجرای ثبت به اجرا گذاشته و چند ماهی هست که یک چهارم حقوق من را برداشت کرده اند. الان اگر من دادخواست طلاق بدهم ایا مهریه به همان منوال سابق در اجرای ثبت می ماند و یا دادگاه تعیین تکلیف می کند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر درخواست طلاق توسط زوج
مطرح بشود حکم طلاق صادر خواهد
شد ولی برای اجرای صیغه طلاق ، زوج
باید ابتدا در ظرف سه ماه تمام حقوق مالی زوجه را
پرداخت نماید یا دادخواست اعسار بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما می توانید دادخواست طلاق بدهید
و حق طلاق با زوج است و هر زمانی می تواند
بدون دلیل دادخواست طلاق بدهد.
توجه داشته باشید بعد از صدور حکم طلاق
سه ماه فرصت دارید یا حق و حقوق زوجه را پرداخت کنید.
یا ظرف سه ماه دادخواست اعسار از پرداخت مهریه بدهید و حکم اعسار. بگیرید.
اگر در طول سه ماه طلاق را در دفتر طلاق ثبت نکنید حکم طلاق باطل می شود

بهتر است مدتی صبر کنید و اگر صبور باشید در نهایت زوجه با شما توافق خواهد کرد بخصوص اگر حکم الزام به تمکین گرفته باشید.
اگر حکم الزام به تمکین گرفته باشید به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد.
و از طرفی می توانید با اخذ گواهی نشوز دادخواست ازدواج مجدد بدهید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ یکی از روش های مطالبه مهریه ، مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت می باشد . هرچند که اکثر مردم برای مطالبه مهریه خود به دادگاه مراجعه می کنند ، اما باید دانست که علاوه بر مراجعه به دادگاه می توان با مراجعه به دفترخانه ای که در آن ازدواج کرده اند ، اقدام به مطالبه مهریه کرد . در واقع به دلیل اینکه سند یک ازدواج یک سند رسمی محسوب می شود ، قانونگذار این اختیار را به زن داده است تا با به اجرا گذاشتن این سند اقدام به مطالبه و وصول مهریه اش کند . در این حالت زن می تواند به دفتر ازدواجی که عقد در آن ثبت شده است مراجعه کند و فرم وصول مهریه از طریق اجرای ثبت را پر کند .در این حالت سردفتر ازدواج اقدام به صدور اجراییه می نماید و به اطلاع مرد می رساند . پس از اینکه این موضوع به اطلاع مرد رسید ، ظرف ده روز باید دین یا بدهی خود را بپردازد یا ترتیبات پرداخت آن را فراهم کند ، در غیر این صورت اجرای ثبت معادل مهریه زن را از اموال او بازداشت یا توقیف می کند و در صورت عدم پرداخت مهریه زن ، اقدام به فروش اموال مرد و پرداخت آن به زن می کند .البته این اموال نباید جزء مستثنیات دین باشد . ناگفته نماند که اقدام ثبتی برای وصول مهریه ، نیازمند پرداخت هزینه دادرسی است .

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

بله مهریه بر همان منوال است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت بعد از صدور حکم طلاق برای ثبت آن باید حقوق مالی زوجه تعیین تکلیف شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون شما به عنوان زوج دارید دادخواست طلاق میدید باید برای حقوق مالی همسرتان اقدامات لازم را انجام دهید و قانونا ظرف سه ماه مهریه و نفقه را پرداخت کنید و اگر نمیتوانید باید اعسار بدهید که قاضی تصمیم میگیرد که این تصمیم میتواند ابقا وضع موجود باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اقامه طلاق از جانب زوجه باید حقوق مالی زوجه پرداخت گردد در صورت عدم توانایی اعسار دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر نتوانید پرداخت کنید میتوانید دادخواست اعسار و تقسیط دهید