مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اعتراض شخص ثالث به توقیف سهام

با سلام
بنده از سال 97 با اکانت بورسی فرزندم اقدام به خرید و فروش سهام نموده ام و تمامی سهام موجود در پورتفوی ایشان با پول بنده خریداری شده و متعلق به من است.
حال در پرونده ای که برای فرزندم ایجاد شده، دادگاه حکم به قبولی قرار تأمین داده و سهام پورتفوی ایشان توقیف شده است.
حال بنده چگونه باید اعتراض خود را به عنوان شخص ثالث به دادگاه منتقل کنم تا از سهام رفع توقیف بشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اثبات ادعای شما در دادگاه مشکل است
و اصولا قضات نخواهند پذیرفت
ولی شما میتوانید دادخواست ورود ثالث را مطرح نمایید و از حق خود دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید و به توقیف سهام اعتراض کنید.
باید جهت اثبات ادعای خود دلیل موجهی ارائه دهید که چرا به نام خودتان سرمایه گذاری نکرده‌اید و دادگاه به راحتی ادعای شما را نمی پذیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای اعتراض ثالت اجرایی مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا اعتراض ثالث اجرایی به صرف آنچه در سوال آمده است پذیرفته نمی‌شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سهام بنام شما نیست و نمی توانید اعتراض نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر می‌رسد که اثبات اینکه این یهتمها متعلق به شماست کار سختی است ولی شما میتوانید اعتراض ثالث اجرایی بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا باید اثبات نمایید که سهام متعلق و با پول شما خریداری شده است از طریق ورود ثالث اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر آن است که با توجه به اینکه سهام به نام فرزند شماست قابل توقیف می باشد