مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام و عرض ادب. خانوم من بعد از ترک منزل مشترک طلا و فاکتور های موجود در خانه را به خانه ی پدرش برده است و ادعا میکند که خودش خریده است و راضی به تمکین نیس الان من میتونم طلا های که خریداری کردیم و نزد خانومم هست را پس بگیرم از چه راهی اقدام کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر فاکتور طلا به نام شما باشد امکان استرداد طلا وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست استرداد طلاجات بدهید
البته زوجه نیز می تواند یا کلا انکار کند و مدعی شود که طلا در دست او نیست
یا اعلام کند که هبه بوده و او نیز فروخته است.
از طرفی اگر بتوانید محکوم به استرداد طلا نمایید می توانند به عنوان قسمتی از مهریه توقیف کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید در قالب هبه بوده است یا خیر تا مشخص گردد قابل رجوع و استرداد میباشد یا خیر

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله در صورت داشتن فاکتور میتوانید مسترد نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت اثبات هبه و موجود بودن آنها دعوای استرداد قابل طرح است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر می توانید از فروشگاه ها فاکتور المثنی بگیرید دادخواست استرداد دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه موجود باشد با اثبات هبه و رجوع از آن در صورت داشتن فاکتور بنام خودتان می توانید اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فاکتورها بنام شما باشد و طلاها موجود باشد بله