مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا

با سلام...من سال گذشته با یکی از همکارانم یک دفتر فروش اینترنتی کرایه کردیم و چون قرارداد به نام همکار من بود من سر قرار داد دفتر نرفتم و همکار بنده بابت ضمانت تخلیه یک چک سفید امضا از من گرفت برای تحویل دادن به صاحب ملک...چک قدیمی بود و ثبت نشده بود.. بعد از گذشت یک سال و خورده ای ما با هم به مشکلات خوردیم و شراکت بین ما تمام شد و در این بین چندین چک را پاس کردم و از دید من بدهی به همکارم ندارم اما ایشان آن یک برگه چک را که بابت ضمانت ملک به ایشان داده بودم را تاریخ و مبلغ زده و به من گفته است که اگر پول واریز نکنم برگشت میزند و برایم مشکل ایجاد میکند...میخواستم بدانم اول این که میتواند همچین کاری انجام بدهد و دوم این که چون قانون جدید باید چک ها حتما ثبت شود باز هم راهی دارد که بتواند آن چک را خرج کند و یا برگشت بزند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست استرداد لاشه چک به‌ علت ضمانتی بودن را
مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چک قدیمی نیا ز به ثبت ندارد دادخواست استرداد لاشه چک دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت استرداد چک بدوا اظهارنامه ارسال کنید
در صورتی که توجه نکرد
می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید
توجه داشته باشید صرف ادعا کافی نیست و باید ادعای ضمانتی بودن چک را بتوانید ثابت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ضمانت بودن آن ثابت نشود، محکوم به پرداخت خواهید شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی خلاف آن را می‌بایست اثبات کند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
شما اگر شهودی دارید ابتدا به ایشان اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
موضوع تخصصا باید مورد توجه قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت استرداد چک بدوا اظهارنامه ارسال کنید
می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید