مشاوره حقوقی رایگان - فیش حقوقی

سلام خسته نباشید
از پدر من بابت توهین شکایت شده بعد ابلاغیه دادگاه بدون هیچ پرسش و پاسخی توسط قاضی از پدر من فیش حقوقی خواستن که سه روز بعد بیاره .
مگر میشود بدون هیچ پرسش و پاسخی بگن فیش حقوقی بیارین و فلان روز بیاین؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام، در خصوص جرائم کیفری برای اینکه دسترسی به متهم آسان باشه قرار تامین کیفری صادر می کنه که در پرونده شما قرار کفالت صادر شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله روال دادگاه کیفری به همین صورت است و در جلسه اول ، قاضی ، قرار تامین کیفری صادر مینماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله قرار تامین صادر می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

روال دادگاه کیفری به همین صورت است برای اینکه دسترسی به متهم آسان باشه قرار تامین کیفری صادر می کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده های کیفری در صورتی که متهم احضار شود در همان روز تفهیم اتهام تامین کیفری اخذ می شود و اخذ ضامن و یا وثیقه به معنی این نیست که حتما متهم محکوم خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دفاعیاتی دارید میتوانید لایحه ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله اصولا تامین کیفری متناسب اخذ می‌شود