مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی واتساپ

سلام. من یک سال در آپارتمانی سکونت داشتم مقدار مبلغی از پول پیش من باقی مانده برای رفع مشکلات پیش اومده تو خونه
من طی پیامکی درخواست واریز وجه از صاحب خونه شدم که با پیامک های بد و فحاشی وی روبرو شدم
میخواستم بدونم با وجود داشتن پیامک ها از وی میتونم شکایت کنم یا نه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله مدرک مهمی است چه کلماتی بوده است ?چرا که مجازات تفاوت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پیام های ایشان مبنی بر
توهین و تهدید صریح باشد و شما از
پیام ها اسکرین شات داشته باشید امکان شکایت وجود خواهد داشت

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام بله میتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید. پرینت پیامک ها را هم حتما ضمیمه شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما ازپیام ها اسکرین شات داشته باشید امکان شکایت وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر به شما توهین و فحاشی کرده باشد
می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید و بابت طلب خود می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدرکی برای اثبات دارید میتوانید تحت عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،
از دفتر خدمات الکترونیک قضایی تحت عنوان توهین و فحاشی تهدید و ایجاد مزاحمت شکایت خود را ثبت و پیگیری نمایید ضمن اینکه دلایل خود را برای تحقق جرم معنونه اثبات و ارایه دهید در جهت اثبات جرم آنها با گواهی گواهان بعنوان دلیل و ارایه پرینت پیامک‌ها و اسکرین شات ها بعنوان اماره میتوانید موضوع را اثبات نمایید و پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به محتویات آن پیام ها دارد بله امکان پذیر است.

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.