مشاوره حقوقی رایگان - استفاده شرکت سازنده از برق مشاعات ساختمان

با سلام. ما در یک ساختمان 5 طبقه 20 واحدی زندگی میکنیم که فقط 4 واحد ساختمان ساکن دارد، اما شرکت سازنده ساختمان از برق مشاعات برای تجهیز بلوک های مجاور استفاده میکند (کارهایی مثل جوشکاری و...)، چند وقتی است که برق مشاعاتی که مربوط به روشنایی راهرو بوده،به طور کامل سوخته و شرکت سازنده میگوید که هزینه تعمیر با ساکنین است،در حالی که از برق مشاعات بیشتر شرکت سازنده استفاده میکند و چه بسا نوسانات برق باعث مشکل در برق روشنایی راهرو شده،حال با توجه به اینکه هنوز برق مشاعات به طور کامل تحویل داده نشده،هزینه تعمیر با چه کسی است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه برعهده شرکت سازنده است و در صورتی که پرداخت نکرد ساکنین می توانند دادخواست بدهند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب نگران نباشید تمام ساکنین می‌توانند به یک نفر وکالت دهند تا در صورت عدم پرداخت اقدام قانونی صورت گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

هزینه بر عهده تمام مالکان می باشد ولی شما میتوانید به طرفیت شرکت دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

استفاده از برق مشاعات یک ساختمان برای ساختمان دیگر غیر قانونی است و ایشان نمی توانند چنین امری را اقدام نمایید می توانید نسبت به این موضوع علیه وی اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استفاده از برق مشاعات یک ساختمان فقط برای اهالی آن ساختمان بر اساس قانون امکان دارد شما میتوانید بابت این مورد شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هزینه تعمیر بر عهده کلیه مالکین است . مگر بتوانید تقصیر سازنده را اثبات نمایید .