مشاوره حقوقی رایگان - تهمت افترا فحاشی

سلام
یک شخصی با برادر بنده به مشکل میخوره و شرخر میفرسته در خونه من شماره من پخش میکنه و حتی میده به شرخر با من تماس میگیره پیامک توهین آمیز میفرسته و فحاشی میکنه و صدای ضبط شده اون شرخر رو دارم که گفتم بنده با اون شخص صحبت کردم و قراره مشکل رو برطرف کنیم نیازی نمیبینم پاسخگو شما باشم و این شرخر تا میتونه تهدید میکنه فحاشی ،حالا من باید چجوری و از چه راهی شکایت کنم ؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید و مزاحمت از شرخر شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مالک آن سیم کارت شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت و تهدید قابل شکایت و پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلاح می‌توانید وکیل بگیرید تا موضوع اتهام را زودتر پیگیری نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید شکایت کیفری توهین و تهدید و افترا را در دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان تهدید فحاشی و مزاحمت و انتشار اطلاعات شخصی میتوانید از وی شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بابت توهین و تهدید از شرخر باید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از تهدید کننده به جرم تهدید و فحاشی در دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به اتهام توهین و افترا و تهدید از شرخر شکایت و به عنوان معاونت در جرم از فرد پشت این داستان شکتیت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با استناد به این پیامک‌ها و صدای ضبط شده می‌تواند شکایت خود را مطرح نمایید

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

شما می بایست از طریق مراجعه به مراجع محترم قضایی اقدام به طرح شکایت تهدید ،توهین و فحاشی نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،
از دفتر خدمات الکترونیک قضایی تحت عنوان توهین و فحاشی تهدید و ایجاد مزاحمت شکایت خود را ثبت و پیگیری نمایید ضمن اینکه دلایل خود را برای تحقق جرم معنونه اثبات و ارایه دهید