مشاوره حقوقی رایگان - وجه التزام تاخیر در تنظیم سند

سلام وقت بخیر
بنده ملکی را خریدم 3روز ازتاریخی که باید سند میزد تاخیر کرد وبعدا سند زد
ومن عدم حضور نگرفتم ولی طرف در ترکیه بود برای هرروز تاخیر 200میلیون تومان ضرر زیان نوشته بودیم درقرارداد نوشته بودیم همزمان در دفترخانه بادادن چک بانکی سند زده شود ومن هم در ان تاریخ از موجودی پرینت گرفتم تا ثابت کنم بنده آمادگی داشتم حالا اگر بابت وجه التزام شکایت کنم آیا چیزی بدستم میاد یانه ؟
آیا طرف می تواند به قوه قاهره استناد کند

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
با جمع شرایطی امکان دارد