مشاوره حقوقی رایگان - سند ملکی

سلام خدمت وکلای گرامی
بنده برابر مبایعه نامه از شخصی ملکی را خریده بودم، بدلیل موات بودن زمین با استناد به مبایعه نامه خودم دادخواست دعوی علیه زمین شهری دادم، قاضی با قبول دعوی از طرف بنده به ماهیت دعوی ورود کرد و رای به ابطال رای کمیسیون ماده 12 زمین شهری داد. الان در مرحله تجدیدنظر هست.
سوالم اینه در صورت قطعی شدن در مرحله تجدیدنظر به نفع بنده، آیا میتونم به اداره ثبت مراجعه کنم از بابت دریافت سند بنام خودم؟؟
چون دادخواست به نمایندگی یا بوکالت از مالک متن سند نیست، دادخواست به استناد مبایعه نامه هایی هست که خریده ام. و قاضی مالکیت بنده را با ورود به ماهیت دعوا قبول کرده.
یا اینکه باید مجدد دادخواست الزام به تنظیم سند هم بدم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بعد از صدور حکم قطعی ، مبنی بر غیر موات بودن زمین ، شما باید با ارائه نقشه یو تی ام زمین ، به اداره ثبت اسناد مراجعه و درخواست ثبت ملک و صدور سند مالکیت طبق
ماده 22 و 146 و 147 را مطرح نمایید
و سپس باید استشهادیه محضری و تکمیل فرم درخواست ثبت زمین را ارائه نمایید و درخواست کارشناس برای بازدید از ملک را نمایید
و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر خواسته الزام به تنظیم سند باشد بله