مشاوره حقوقی رایگان - مصوبه ستاد کرونا

سلام
آیا می‌توان قولنامه رو طوری تنظیم کرد که مصوبه ستاد کرونا مبنی بر تمدید خودکار اجاره با 25 درصد افزایش قیمت سالانه لحاظ نشود؟
مثلا مثل خیارات که قولنامه از طرفین سلب می‌شود آیا این موضوع را نیز می‌توان سلب کرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید توافق کنید ومستاجر این. حقرا از خود سلب کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چون جنبه حمایتی دارد به نظر امکان آن نیست

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید توافق کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر انچه که بین طرفین مورد توافق و پذیرش قرار گیرد قانونی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس ماده 10 قانون مدنی هر توافقی که خلاف قوانین آمره نباشد‌ می توان کرد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه مصوبه کرونا جزوه قوانین آمره نمی باشد بله میتوانید بر خلاف آن توافق کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مصوبات ستاد کرونا تمام شد و این مصوبات قانون موضوعه نیست و هر مالک میتواند دادخواست تخلیه بدهد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

طبق مصوبه ستاد کرونا، چنانچه املاک مسکونی مورد اجاره در مدت زمان تمدید قرارداد اجاره مورد معامله به شیوه رسمی و قطعی معامله شده باشد و ملک به مالک دیگر منتقل شود در صورت خواسته مالک جدید جهت تخلیه ملک بایستی تا حداکثر دو ماه از تاریخ عقد قرارداد رسمی فرصت تخلیه ملک را خواهد داشت لازم به یادآوری است در تمامی موارد فوق چنانچه مستاجر قادر به پرداخت و یا بستن قرارداد جدید نباشد و مبلغ اجاره افزایشی را قبول نکند موظف است تا در اسرع وقت ملک را تخلیه نماید. همچنین طبق مرجع صالح رسیدگی اگر مستاجر در مدت زمان اجاره به تعهدات خود پایبند نباشد و حقوق موجر را تضییع نمایند مشمول مصوبه کرونا نخواهد شد.