مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور

سلام پسرم یک موتور خریداری کرده است و به دلیل نداشتن پارکینگ در پارکینگ منزل دوستش گذاشته دوست ایشان بدون هماهنگی و نداشتن گواهینامه در کوچه باعابر برخورد نموده ومنجربه مصدوم شدن عابر وخودش وتخریب موتورشده است پلیس مراجعه نموده کروکی کشیده شده آمبولانس مصدومین را به بیمارستان منتقل نموده وموتور درپارکینگ انتقال پیدا کرده سوال اول آیا این تصادف جنبه حقوقی وکیفری برای پسرم دارد یاخیر دوما موتور بیمه دارد ولی راکب دوست پسرم گواهینامه ندارد ودرگزارش نام راکب نوشته شده (دوست پسرم) ما فردای آن روز شکایتی تنظیم کردیم مبنی بر خیانت درامانت و به او ابلاغ گردیده است ودونفر شاهد هم داریم چطور موتور را آزاد کنیم راهنماییم فرماید ضمنا پدر راکب به همرا مصدوم به بیمارستان مراجعه کردند پس ازبررسی بالینی تاصبح دکتر بیمارستان هردوی آنها را ترخیص نموده لطفا وخواهشا راهنمایی کنید چطور موتور را آزاد وخسارت تخریب موتور را ایشان دریافت کنیم

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

جهت ترخیص موتور از دادسرا پیگیری نمایید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
به طور کلی مسئولیت حقوقی و کیفری با راننده است. رسیدگی به تقاضای رفع توقیف از دادسرای بررسی کننده موضوع انجام می پذیرد. مطالبه خسارت از راننده ممکن است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مسئولیت حقوقی و کیفری با راننده است.یرای رفع توقیف باید از مرجع توقیف کننده پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع قضایی مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه دادسرای پیگیری کنید