مشاوره حقوقی رایگان - اذیت پدر و مادر

سلام دختر دانشجویی هستم به تازگی وارد 23 سالگی شدم. نزدیک یکسال سابقه کاردارم اما به محض خروج از کار اخیرم پدرو مادرم اجازه مشغول شدن جای خوب دیگری را به من نمیدهند و همچنین من اجازه بیرون رفتن با دوستانم که همگی هم سنم و دختر هستند و سالهاست با انها درارتباطم را به من نمیدهند!!! و مرا مورد ازار کلامی و جسمی و تهدید و خشونت قرار میدهند میگن یا شغل نسخه خوانی در داروخانه یه هیچ کاری! من علاقه‌ای به این کار ندارم و تخصص و علاقم پوشاکه!
میتونم شکایت کنم؟؟موفق میشم حقمو بگیرم؟؟
اصلا چجوری مشکلمو حل کنم؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما به سنی رسیده اید که می توانید مستقل از پدر ومادر زندگی کنید ودر امور خود مستقل تصمیم بگیرید اگر مورد توهین یاضرب وجرح واقع می شوید باگزارش به 110ومراجعه به پزشکی قانونی براضرب وجرح از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما از 18 سالگی از نظر قانونی مستقل هستید و شغلی که تمایل دارید انجام دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید مستقل از پدر ومادر زندگی کنید ودر امور خود مستقل باشید و خودتان تصمیم بگیرید اگر ممانعت کردند میتوانید شکایت کنید اما توصیه میکنم با هم سازش کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر درگیری فیزیکی رخ داده میتوانید با پلیس 110 تماس بگیرید و صورت جلسه شود و در مورد برخورد نادرست خانواده با شما و عدم استقلال توصیه میشود با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید