مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

سلام. من 15 سالمه و از وقتی یادم میاد پدرومادرم منو دعوا و تنبیه میکردن ( از تنبیه های ملایم و خوب تا تنبیه های بدنی تا جایی که داشتم بیهوش میشدم شایدم میمردم چون دیگه نفس نمیتونستم بکشم که همون موقع اومدن و روی سر و صورتم آب ریختن تا نفس بکشم)
بیشتر وقت ها پدرم نمیزاره برم مسجد و یا میگه که با برادرم برم ( برادرم 7 سالشه و پدر من هم آدمی هستش که توی مسجد و حسینیه ها بوده و بزرگ شده ولی خیلی سختی کشیده تا تونسته زندگیش رو درست کنه با اینکه پدر پدرم خیلی پول داره) و تا به حال سه بار خواستم که فرارکنم ولی دفعه اول که بخاطر اینکه دندانم رو نکشیدم از خونه بیرونم کردن اونموقع من فکر کنم که کلاس سوم یا چهارم بودم که از تنهایی ترسیدم و برگشتم خونه تا اینکه خوابم برد و اومدن منو آوردن داخل دفعه دوم بخاطر امتحان زبان که خیلی خوب یاد نگرفته بودم حسابی کتکم زدن تا خود شب و وقتی حواسشون نبود فرار کردم و چون جایی برای ماندن نداشتن رفتم خونه مادر مامانم و باید بگم چهار ساعت از رفتن من گذشته بود و اونا حتی متوجه نشدن و به زور پدر مادرم برگشتم خونه و دفعه سوم که همین الان بود مادرم بخاطر اینکه زبانم رو کامل نخوانده بودم یه عالمه منو زد بعد خواست منو بیرون کنه که من گفتم برم دیگه برنمیگردم و رفتم و بعد از چند دقیقه اومد دنبالم
ولی در کل پدر و مادرم زمانی که کوچکتر بودم برام خیلی کارا میکردن ولی الان کمترین توجه به منه
و بخاطر اینکه همیشه دعوام میکنن من آدم نرسیدی شدم و از تاریکی تنهایی حشرات و درد کشیدن و ارتفاع به شدت میترسم و با اینکه تا همین چند سال پیش من حتی یک ذره هم از اینا نمیترسیدم الان میترسم و حتی چندگانگی شخصیت پیدا کردم
لطفا بهم بگین چیکار کنم

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به مشاوره تلفني هست تماس بگيريد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از طریق سایت تماس بگیرید موضوع توضیخات زیادی دارد