مشاوره حقوقی رایگان - مجازات سیلی زدن به کودک چیست

باسلام و احترام، فردی 15 ساله به پسر 11ساله من فحاشی،مشت و4 سیلی زده است تصاویر دوربین مداربسته موضوع رو اثبات میکنه ضمنا لب پسرم از دوجا جراحت کوچک بر داشته بر اثر سیلی ومشت میخاستم ببینم باتوجه به 15 ساله بودن ضارب آیا شامل مجازات و کیفر میشود یا نه ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

شکایت ضرب و جرح عمدی و توهین مطرح کنید دیه و ارش را پزشکی قانونی تعیین میکند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله د ردادگاه اطفال به جرم انها رسیدگی می شودولی نحوه حبس انها به مانند افراد بزرگسال نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
مجازاتی تعیین نمی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت ضرب و جرح و توخچهین شکایت کنید و نامه پزشک قانونی بابت دیه بگیرید به حکم بسته به نظر قاضی حبس میتواند باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله در دادگاه اطفال به جرایم پسر رسیدگی میشود