مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تعاونی مسکن

سلام بنده یه ماه پیش یه اپارتمان خریدم وکالتی این اپارتمان برای تعاونی ارتش قرارداد و ایناش و امتیاز نفر اول برای 20 سال پیشه نفر اول فقط وکالت بلاعزل داده نفر دوم و مبایعه نامه ای بینشون نوشته نشده، الان من بعد این مدت و 6 دست گشتن از اخرین نفر خریدم میخواستم بدونم تکلیف چیه اون نفر اول نمیاد اقرارنامه بده میگه من فرم جیمم سبزه قرمز میشه و توی پروندش تعاونی فرم جیم نیست از طرف دیگه تعاونی هیچ مدرکی از پرونده به ما نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تعاونی پیگیری کنید
در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید طرح دعوی کنید

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام مگر شما مبایعه نامه نخریدید چه نیاز به اقرار نامه اولی دارید نهایتا می توانید دادخواست الزام به تنظیم اقرار نامه در دفتر خانه برعلیه اول وفروشنده خودتان مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب تعاونی رجوع کنید و اگر پاسخی دریافت نکردید میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
وکالت با فوت و حجر منتفی می شود بهتر است مبایعه نامه تنظیم شود ...