مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت وجه از موسسه مهاجرتی

سلام و درود. من قصد مهاجرت داشتم و حدود یکسال پیش 4میلیون بیعانه برای موسسه مهاجرتی واریز کردم تا انها قرارداد رو برام بفرستن بعد از فرستادن قرارداد بصورت پی دی اف و مطالعه برای مهاجرت دو دل شدم و بهشون گفتم که دست نگه دارن الان متوجه شدم که نمیخوام مهاجرت کنم و ازشون خاستم پول منو برگردونن، هیچ قراردادی هم بین ما امضا نشده ولی اونها میگن برای من کارهایی انجام دادن و از پول منو برنمیگردونن، میخاستم ببینم از چه طریقی بدون اینکه بخوام برم به شهره مشهد برای مطالبه پولم اقدام کنم، مچکرم برکت باد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول با اظهارنامه پول خودرا طلب کن، اگر نداد مجبوری دادخواست بدی و بعد بری دادگاه مشهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه وجه بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید