مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام وخسته نباشید خدمت وکلای محترم سوالی درمورد ارث داشتم پدربنده درسال 93 فوت نموده ما پنج تا خواهر و 7برادر هستیم پدرم درسال 84طبق یک صلح نامه وتقسیم نامه زمین ها را طبق مبایعه نامه های جداگانه بین فرزندان پسر تقسیم کرده ودران صورتجلسه ذکرکه باقیمانده زمینها که مازاد برمبایعه نامه های برادرانم میباشد متعلق به دختران است مثلا یک بردرم پنج هکتارمبایعه دارد ولی 7 هکتار زمین دارد سایر برادران م هم مهینطورزمین ها درقطعه جداگاه میباشد که سته تاازخواهرانم برای یک قطعه دادخواست دادهاند که دادگاه ارجاع امربهکارشناسی صادر کردند و کارشناسی درمتراز دچاراشتباه وبنده اعتراض زدم پرونده درشعبه تجدیدنظر دوباره همون کارشناس رابرای تعرفه زمینها فرستادند کارشناس ازوی نامیلی و ناراحتی والفاظ رکیک اقدام متراز نمود زمینه ا کمترازمقدار بدست اورد سوالم این ایا اعتراض زدم امکانش هست کارشناس سه نفره بدن وتخلف کارشناس رارابه چه مراجعی و باچه مدارکی میتوان اثبات نمود ایامیشود وقتی حکم قطعی اجرت المثل ایام تصرف ازشون بگیرم دادخواست اجرت رومیشه موقعی پرونده بره اجرای احکام به انجا تقدیم یا اینکه جداگانه باید دادخواست بدم باتشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف باید دادخواست بدهید و در اجرای احکام نمی توانید مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در اجرای احکام نمی توانید مطالبه کنید.باید جداگانه دادخواست بدید