مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از فروشنده وام ضمانت دریافت بگیرم؟

من خریدار وام ازدواج یک زوج هستم،قراربر خرید وام با مبلغ 20 درصد از مبلغ کل وام شد،تهیه ضامن بر عهده من هست و چون میدونم قابلیت پرداخت وام را ندارن تمام پرداخت وام بر عهده گرفتم،قراردادی هم برای انتقال وام قرار بر نوشتن شد،ولی چگونه باید ضمانت گرفت که هنگام واریز پول به حساب زوجین،پول رو از انها دریافت کنم؟ و آیا امکان این هست بعد از دریافت وام پرداختت نکن و وام از حساب ضامن‌های من برداشت شود؟چگونه تعهد بگیرم برای گرفتن مبلغ پول واریزی به حسابشون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما برای اینکه خیالتون راحت بشه بعد از دریافت وام پول به حساب شما واریز می شود می توانید از آنها چک بگیرید یا اگر چک نداشتند سفته بگیرید. به هر حال ممکن است که بعد از دریافت وجه از پرداخت آن امتناع کنند و شما باید تصمیم مناسب بگیرید.
توجه داشته باشید که خرید وام غیر قانونی است و قرارداد تنظیمی نیز به نظر بنده باطل است و اگر بابت چنین قراردادی اگر ضمانتی نیز اخذ بشه می توان با اثبات موضوع ضمانت را باطل کرد و از طرفی به نظر بنده خرید وام جرم محسوب می شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت این موضوع غیرقانونی است و ریسک بهمراه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خرید وام غیر قانونی است و قرارداد تنظیمی نیز به نظر بنده باطل است و اگر بابت چنین قراردادی ضمانتی نیز اخذ بشه می توان با اثبات موضوع ضمانت را باطل کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص خرید وام بیشتر شخصی که وام گیرنده است می بایست وسواس داشته باشد خدمت شما عرض کنم حتماً در این خصوص قرارداد کامل اخذ نمایید