مشاوره حقوقی رایگان - فسخ وکالت خودرو

با سلام خدمت شما
بنده خودروی سنگینی رو با کسی شریک بودم به اینصورت که یکدانگ من و 5 دانگ ایشون. چند روز پیش یکدانگم رو به شریکم فروختم و مبلغی رو نقدا دریافت کردم و مبلغ باقیمانده رو قرار شده که بصورت چک بتاریخ و شماره چک مشخص که در قول نامه قید شده دریافت کنم. از یکطرف حق فسخ در صورت پاس نشدن چک آخر در قول نامه برای فروشنده قید شده و از طرفی دیگر قرار شده که در تاریخ چک آخر اول از طرف فروشنده وکالت تعویض پلاک داده بشه و بعد چک پاس بشه.میخواستم ببینم چنانچه فروشنده وکالت بده و چک بهر دلیلی پاس نشه آیا فروشنده همونجور که در قول نامه قید شده،حق فسخ دارد یا نه؟؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد مهم است اگر شرط فسخ گذاشته اید بدوا برای ان اظهارنامه فسخ بفرستید وسپس تنفیذ فسخ را دادخواسست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قرارداد قابل استناد هست و در اینصورت میتوانید اظهار نامه فسخ دهید و سپس دادخواست فسخ

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اگر شرایط فسخ فراهم شود، امکان فسخ وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید قرارداد شما را بررسی نمایند اما اگر این حرف گنجانده شده است بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله فروشنده طبق قرارداد حق فسخ قرارداد را دارد، در صورتی که چک پاس نشد فروشنده می تواند بدوا اظهارنامه ارسال کند و فسخ معامله را اعلام کند و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهد.