مشاوره حقوقی رایگان - دیوار بین دو ملک

با سلام عرض ادب ما زمینی داریم که مجوز ساخت از شهرداری گرفتیم و وقتی گود برداری کردیم و فندانسیون بستیم متوجه شدیم که دیوار همسایه که چهل سال قبل بنا شده در داخل زمین ما بنا شده است و تامین دلیل گرفتیم و کارشناس دادگستری با متراژ کردن زمین حق رو ب ما دادن گفتن ایشون زمین ما رو تصرف کردن و ایشون میگن نمیتونن رفع تصرف کنن و یا احازه شیار زدن داخل دیوار رو به ما بدن و فقط میتونن هزینه زمین رو بدن به ما با توجه به اینکه اهن های ما جوش داده شده و امکان این نیست که زمین رو بفروشیم چون عرض زمین کم هست و ما مجوز برای هفت طبقه گرفتیم با توجه به اینکه پارکینگ سه عدد ماشین جا بشه و اگه بخاد زمین ما کم بشه هم از لحاظ پارکینگ و تاییده مهندسین برای راه رو به مشکل میخوریم هم کم عرض شدن راه رو ها برای تاییده اتشنشانی در چنین شرایطی ما باید چکار کنیم و قاضی چه حکمی را میدهد چون ایشون میگه با توجه به اینکه ملک رو تازه خریدن و خبر نداشتن اگه ما شکایت کنیم مجبوریم فقط پول زمین رو بگیریم پیشاپیش ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه بنای ساختمان ساخته شده قدیمی است ممکن است که دادگاه دستور تخریب بدهد

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام در صورتی که مشخص گردد تصرفات در زمین شما انجام شده هر چند مربوطه به سال‌های قبل، با طرح دعوای حقوقی حکم به رفع تصرف و تخریب صادر خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر قاضی لازم بداند دستور تخریب هم خواهد داد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر قانونا باید خلع ید و تخریب صادر شود

یک وکیل :

با سلام
با توجه به اینکه قطعه زمین شما عرض طبیعی خود را از دست خواهد داد و امکان اخذ تاییدیه از شهرداری نیز برابر بیان شما امکان ندارد و سایر موارد باید قاضی شعبه را به اقناع وجدانی برای صدور حکم خلع برسانید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بسته به نظر مقام قضایی دارد ممکن است حکم به خلع ید و یا تخریب بدهند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راهی جز توافق وجود ندارد . یا اگر ملک کناری هم کلنگی است آن را خریداری و به ملک خود اضافه و تجمیع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر موضوعی که دادگاه محترم صلاح بداند اتخاذ می نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت نظریه کارشناس مبنی بر تصرف در زمین شما هر چند مربوطه به سال‌های قبل باشد، حکم به رفع تصرف و تخریب صادر خواهد شد