مشاوره حقوقی رایگان - سرقتی که ناخواسته دامنگیرش شدم

سلام بنده باطریساز هستم و مغازه هم داشتم و مدتی است که مغازه را جمع کرده ام شخصی بله درب مغازه ام مراجعه نمود و گفت که ماشین خانومم انتهای همین خیابان مغازه شما خاموش کرده روشن نمیشود که متاسفانه بنده هم طبق روال مشتریان دیگر به محل خاموش کردن خودرو رفتم و بعد از تست و چک کردن موارد اولیه روشن نشد و خودرو را به درب مغازه و بعد هم بدلیل اینکه ایشان اصرار داشتن بیرون نماند شب به پارکینگ منزل مان انتقال دادیم و بعد از رفع ایراد. وگذشت سه روز ایشان نیامد تماس گرفتم جواب نداد بعد خودرو را به بیرون پارکینگ منزل انتقال دادم که مشخص شد ایشان سارق بوده و فقط قصد سواستفاده از بنده را داشته ولی فیلم دوربین یک مغازه در محل پارک اولیه مشخص هست ایشان قبل از آمدن من درب خودرو را باز کرده مدتی با خودرو کلنجار میرود وروشن نمیشود که نهایتا تصمیم به آوردن باطریساز میگیرد ایشان شناسایی شده و مجرم سابقه دار هست ولی متاسفانه فراری می‌باشد و پرونده بنده توسط دادیار شعبه تکمیل وحکم جلب به دادرسی صادر شده بنده به قید100م سند آزاد می‌باشم لذا از شما وکلای محترم خواهشمندم لطف بفرمایید بفرمایید چگونه میتوانم از حق خود به عنوان یک تعمیرکار بی اطلاع از موضوع سرقت دفاع نماییم درحضور حاکم و دادگاه !!!؟ باتشکر از عوامل برنامه دادراه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همین هایی که اینجا گفتی به دادگاه هم بگو ولی هم فیلمی که گفتی داخل سی دی یا فلش بریز و با خودت ببر دادگاه و هم استشهادیه محلی تهیه کن مبنی براین که شما باطریساز خوشنامی هستی و هم گواهی از اتحادیه باطریسازان و هم جواز کسب و اجاره نامه محل کسب با خودت ببر با کپی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد