مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

در تلگرام شخصی هست خیلی از تازه کار هارو در گروه دعوت کرده در این کانال ارز معرفی میکنه و میگه بخرید من میگم کی بفروشید سود کنید خیلی ها خریدن و دیگه جواب نداده منم 2 میلیون خریدم و دیگه این ارز رو نمیشه فروخت سر خیلی هارو دادا کلاه نیزاره و پول خیلی هارو داره همینطوری دزدی میکنه من فقط اکانت تلگرام این شخص رو دادم و دیگه هیچی ندارم میخوام ببینم پلیس فتا با اکانت تلگرام میتونه این فرد پیدا کنه من پولمو نمیخوام ولی داره پول خیلی هارو میخوره باید جلوی این فساد بزرگ گرفته بشه اگه پلیس فتا میتونه من اکانت تلگرام رو معرفی کنم و دستگیرش کنن تا مردم دیگه بیشتر از این سرشون کلاه نره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و مشخصات و اکانت تلگرام را در شکوائیه اعلام کنید اگر دادسرا لازم بداند موضوع را به پلیس فتا تا ارجاع می دهد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید تحت عنوان کلاهبرداری اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان کلاهبرداری اقدام نمایید واکانت تلگرام را در شکوائیه اعلام کنید تا دادسرا موضوع را به پلیس فتا تا ارجاع می دهد .