مشاوره حقوقی رایگان - شراکت چاه

باسلام چند سال قبل چون پدرم کارمند بودن من با حمایت پدر وزحمت خودم وفقط با کندن چاه نیم عمیق وبصورت دستی وکارگری کردن خودم درچاه موفق به حفر چاه در سال 72 شدم تا اآب در اورد ومورد استفاده قرار گرفت خودم زمین خریدم 1100متر لوله گذاری کردم باغ انگور کندم وبه ثمرنشسته وچون باپدرم جدای نداشتم وبااجازه ایشان اقدام به لوله گذاری وزدن باغ انگور کردم بعد از چند سال الان آب به من نمی دهد وچاه هم دوباره حفاری شده ومدرک به نام پدر است تکلیف من چیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شرکت آب منطقه ای درخواست خود را پیگیری کنید که ممکن است موضوع به کمیسیون مربوطه ارجاع بشه و در صورتی که کمیسیون رای به نفع شرکت آب منطقه ای داد می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اعتراض خود را پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
از طریق شرکت آب منطقه ای درخواست خود را پیگیری کنید اگه مثمر ثمر نبود از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق شرکت آب منطقه‌ای پیگیری نمایید و در صورت عدم موفقیت از طریق دیوان موضوع را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق آب منطقه ای درخواست خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانیم به اداره آب مراجعه نمایید و در صورت عدم حل از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به آب منطقه ای رجوع فرمایید اگر افاقه ننمود سپس خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قبلا حق استفاده از آب به شما داده نمی‌تواند مانع شود ولی اگر صرفا اذن در انتفاع بوده، قابل رجوع است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه حق استفاده داشته اید نمی توانند ممانعت نمایند از طریق آب منطقه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنانچه قبلا حق استفاده از آب به شما داده نمی‌تواند مانع شود ولی اگر فقط گفته میتونی استفاده کنی یعنی به صورت موقتی و شما حقی ندارید