مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه ای قدیمی

پدربزرگ بنده (در قید حیات) برای زمین خود قولنامه ای قدیمی دارد ...که این قولنامه در زمان حیات مالک(کسی که پدربزرگم زمین رو از او خرید) زمین نوشته شده اما امضای آن توسط پسر مالک بعد از فوت او انجام شده... ولی الان بعد از گذشت چند دهه 2 پسر از4 پسر آن شخص که زمین از او خریداری شده ادعای مالکیت دارند (به علت عدم انحصار ورثه) ...آیا قولنامه ما باطل و زمین به آن ها بازگردانده میشود؟

(نکته: در وصیت نامه مالک قید شده که بعد از فوت من /پسرم امضا کند.
نکته:یکی از پسران فرد متوفی درقید حیات نیست و فوت شده
نکته:یکی از پسران فرد متوفی(پسر فرد متوفی که امضایی نکرده) به عنوان شاهد میگوید زمین فروخته شده و پول را کامل گرفتیم.
نکته:یکی از پسران فرد متوفی هم امضای خودش زیر قولنامه هست.)
(جمع بندی: 4 پسر داشته که یکی فوت شده یکی شاهد ماجراست و یکی قولنامه را امضا کرده )

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
توضیحات شما واضح نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دزود نتیجه قابل پیش بینی نیست دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد