مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سرباز غایب متاهل چگونه است

سلام من سی سالمه متاهلم و دو فرزند دارم. بخاطر سرقت دوچرخه از پارکینگ شکایت کردم و کلانتری زیر شکایتم نوشته شاکی خودش مشمول غائب هست و فرستاده دادگاه . احضاریه دادن که بخاطر پرونده سرقت دوچرخه برم منم نرفتم بازپرس زنگ زد گفت چرا نمیایی گفتم من بیخیال شدم شاکی نیستم دیگه گفت شما بخاطر اینکه سرباز نرفتی متهم هستی و همون روز یک احضاری زد و در متن نوشته بود که مشمول غائب هستی و برای دفاع از اتهام انتسابی باید تا 5 روز به شعبه مراجعه کنی و زیرشم نوشته بود عدم مراجعه جلب است. من از ترس اینکه منو بگیرن سربازی بفرستن نرفتم ! الان ممکنه جلب صادر بشه ؟ اگر بشه اثر جلب در زندگی من چگونه خواهد بود ؟ چقدر زمان میبرد این جلب بی اثر شود ؟ آیا ضررهای دیگری مثل مسدودی حساب و بقیه چیزا برای من انجام میشه ؟ در کل چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادسرای عمومی با سرباز فراری کاری ندارد دادسرای نظامی صالح به رسیدگی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رسیدگی به این موضوع در صلاحیت دادسرای نظامی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادسرای محترم نظامی صالح به رسیدگی می باشد