مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و مختومه شدن پرونده

سلام من سرباز غایب هستم و دفترچه پست نکردم .به عنوان سرنشین تصادف کردیم و پرونده تشکیل شد پرونده به دادسرا رفت و به من گیر دادن که مشمول سربازی هستم .قاضی اول رضایت نداد که ماشین ها آزاد بشن چون من به دادسرا نرفتم .در جلسه بعد قاضی رو راضی شد و ماشین هارو ازاد کرد ولی منو تهدید کرد که اگه به دادسرا نرم حکم جلب منو میده .خواستم ببینم این پرونده مختومه شده ...یا امکان داره باز قاضی حکم جلب برای من بدع ؟

پاسخ ها :

حکم جلب سرباز غایب حکم جلب پس از مختومه شدن پرونده خدمت سربازی سربازی