مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری و دریافت خسارت بابت طرح تفضیلی

با سلام. بنده زمینی را خریداری کرده ام که از ابتدا در سند به صورت خانه و مسکونی قید شده است و سند مادر می باشد
امسال طرح تفضیلی ارایه شده و کاربری از مسکونی به باغ تغییر داده شده است آیا میتوانم به کاربری قبلی برگردانم و یا از شهرداری به خاطر کاهش بسیار زیاد ارزش ملک خسارت دریافت کنم ؟ سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید اول دادخواست اصلاح طرح تفضیلی مورد نظر را به طرفیت اداره راه و شهر سازی یا بنیاد مسکن و شهرداری و اداره ثبت بدهید بعد اگر نشد دادخواست مطالبه خسارت بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما اول. درخواست خود را به کمسیون ماده 5شهرداری بدید و برای تعیین قیمت هم اعتراض به کمسیون ماده 8 ارایه کنیید و اگر اقدامی صورت نگرفت میتوانید الزام شهرداری به برگرداندن کاربری سابق را از دیوان بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری و سپس دیوان عدالت پیگیری کنید