مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در شکایت فروش مال غیر

باسلام وخسته نباشیدپدرم حدود40سال پیش خونه شو موقتا درا ختیار عمه م گذاشت بعد از فوت پدرم عمه م خونه رو فروخت و به شهر دیگه ای رفت ناگفته نماند که هیچ گونه مدرکی پدرم به عمه نداده که براساس اون خونه رو بفروشه اون زمان من صغیر بودم و تک فرزند کسی نبود خونه رو پس بگیره مادرم هم نمیتونست تو روی خونواده ی پدرم وایسه الان وبعدازگذشت 40سال من میتونم ازعمه بخاطر فروش مال غیر شکایت کنم البته هنگامی که عمه خونه رو فروخت من یه شهرستان دیگه بودم واطلاع نداشتم که خونه روفروخته الان حدود یک ماهه مطلع شدم و میخوام شکایت کنم ایا بخاطر نداشتن اطلاع این پرونده شامل مرور زمان میشه؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید که خونه متعلق ب پدرتان بوده و مطمئن هستید که به خواهرش هبه نکرده است، بهتر است دادخواست ابطال معامله و اگر سند ابطال سند نیز بدهید.
شکایت فروش مال غیر نتیجه ای نخواهد داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت فروش مال غیر فایده ندارد شما بابت ابطال مبایعنامه بین همه و خریدار خانه اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است