مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

برای اثبات وقوع عقد بیع و تحویل مبیع که یک جفت پرنده تزیینی تخم گذار هست در شورای حل اختلاف اقدام به طرح دعوا نمودم. در اولین جلسه رسیدگی درخواست اجرت المثل ایام تصرف را نیز دادم . حال سوال اول اینکه مرجع رسیدگی به این درخواست شورای حل اختلاف است یا دادگاه حقوقی عمومی . و دوم با توجه به اینکه شغل دوم فروشنده و اینجانب پرورش و خرید و فروش پرندگان زینتی است و چهار ماه مبیع در تصرف فروشنده بوده و از آن جوجه کشی و کسب منفعت نموده آیا اجرت المثل تعلق میگیرد یا خیر ؟

پاسخ ها :

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

سلام بستگي به قيمت پرنده دارد اگر كمتر از ٢٠ ميليون تومان باشد شوراي حل اختلاف صالح است و ميتوانيد اجرت المثل را طلب كنيد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید