مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری فضای سبز و پارک شهرداری

سلام و عرض ادب
در شهر ما شهرداری یک پارک کودک کوچک حدود 50*40 متر در وسط و میان خانه های مسکونی احداث کرده و الان همین پارک شده محل تجمع اراذل و اوباش و مرکز و محل انواع مزاحمت ها و سلب آسایش ساکنین و خانواده ها که همه همسایه ها و ساکنین به ستوه امدند لذا سئوال دارم راه حل قانونی برای تغییر کاربری این پارک چه راه حلی هست لطفا راهنمایی بفرمایید
با سپاس

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ از نیروی انتظامی درخواست کنید تا نیرو در محل مستقر کنند ، اقدام علیه شهرداری با توحه به الزامات شهری در ایجاد فضا سبز راهکار مناسبی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نمیتوانید برای تغییر کاربری این پارک اقدامی کنید اما اگر مزاحمتی ایجاد شده با 110 تماس بگیرید و صورت جلسه کنید تا در اینده بتوانید شکایت تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی برای شما دارد می توانید از اشخاص مزاحم شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه ایجاد مزاحمتی شده است قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مزاحمتی ایجاد شده با 110 تماس بگیرید تغییر کاربری ممکن نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با 110 تماس بگیرید تغییر کاربری ممکن نیست در صورت نیاز شکایت و از طریق دادسرا پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید شکایت مزاحمت نمایید. بنظر درخواست تغییر کاربری میسور نباشد با این حال با دلائل و مدارک درخواست دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله یک استشهاد محلی از شهرداری و سازمان فضای سبز بخواهید نگهبان یا ماموری در این پارک قراردهند .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشکلات مربوطه را میتوان از طریق شهرداری یا فرمانداری منطقه پیگیری نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

این تغییر کاربری باید در کمیسیون طرح تفصیلی استانداری مطرح بشه و موافقت بگیره و پیشنهاد میکنم اول با یک روزنامه محلی مصاحبه کنید اگر کارساز نشد اقدام بعدی کنید