مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری فضای سبز زمین

سلام. بنده زمینی به متراژ 250 متر دارم داخل شهر شفت استان گیلان که ارث پدری است. چندین سال است که کاربری آن فضای سبز شده و مجوز ساخت و ساز نمیدهند. این زمین تنها دارایی من است و به پول ان نیاز دارم. تلاش بسیاری کردم برای تغییر کاربری کلی موثر واقع نشد. با توجه به اینکه زمین نسق است چه پیشنهادی برای تغییر کاربری این زمین دارید؟؟ آیا شکایت در دیوان عدالت اداری با توجه به نسق بودن زمین نتیجه بخش است؟؟
پیشاپیش از راهنمایی های خوبتون سپاسگزارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

تحت شرایطی ممکن است. حتما با وکیل مجرب در این خصوص مشورت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید و پول آن را مطالبه کنید