مشاوره حقوقی رایگان - پیش پرداخت مهریه

سلام اينجانب بخاطر اینکه کارگر بخش خصوصی هستم و هیچ دارایی ندارم و طلاق از طرف من میباشد اگه تو دادگاه بگم توان پرداخت پیش پرداخت مهریه رو ندارم ولی میتونم اقساطی پرداخت کنم آیا رأی قاضی چطور خواهد بود ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

رای صادرمیشود تقاصای اعساردهید قسطی پرداخت کنید

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

سلام. بلافاصله پس از صدور رای قطعی دعوی اعسار مطرح کنید. و با مشاور گرفتن از وکیل لایحه ایی تنظیم و تمام موارد و موضوعاتی که می تواند عدم توانایی شما در پرداخت یکجای مهریه را بیان کند رو بنویسید و تقاضای تقسیط مهریه را بکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید برای اعسار خود دلایل کافی ارایه دهید تا قبول شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قبلا حکم مهریه صادر شده میتوانید دادخواست اعسار بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید بعد از صدور حکم دادخواست اعسار دهید و قاضی با توجه به دفاعیات شما رای میدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه
بستگی به رویه شعبه و شرایط شما دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه بر اساس توان مالی شما اقساط را تعیین می کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید دفاع خودرا انجام دهید وبنا به وضعیت مالی شما اتخاذ تصمیم خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در هر صورت میتوانید اعسار دهید مدارک وضعیت مالی خود را ارائه دهید تصمیم با دادگاه می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
شما بایستی پس از مطالبه مهریه همسرتون و انجام تشریفات رسیدگی و صدور رأی و قطعیت یافتن آن و پس از تقاضای صدور اجرائیه توسط همسرتون ظرف مدت یکماه از زمان ابلاغ اجرائیه مبادرت به ثبت دادخواست اعسار که دارای منضمات خاص خود می باشد و وفق مستندات قانونی استشهادیه آن تنظیم انجام دهید پس از آن در زمان رسیدگی عدم توانایی خود را با مدارک لازم ازجمله اظهارات دو نفر گواه که مبین این موضوع گواهی دهند شما توان پرداخت یکجای محکوم به موضوع مطالبه مهریه خود را ندارید ضمن اینکه این گواهی با یقین کامل باشد و دادگاه براساس شرایط شما آن را تقسیط می نماید