مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به واحد کناری

باسلام
اینجانب یک قطعه زمین نبش خیابان و کوچه دارم برای ساخت سه طبقه و زیر زمین به شهرداری مراجعه نموده و پروانه ساخت دریافت نمودم هنگام گودبرداری تمامی شرایط گودبرداری را رعایت نموده و دیوار مجاور خانه کناری رو محکم کردم در مرحله ریختن ستونهای طبقه دوم بدلیل اینکه منزل کناری از استحکامات لازم برخوردار نبوده ترک خورده و ایشون از من شکایت کرده الان بنده باید چکار کنم؟
با توجه به اینکه نکات ایمنی و استحکامات مربوط به همسایه کناری را رعایت نمودم و ملک کناری دو طبقه است و هنگام ساخت و ساز از مصالح بی کیفیت استفاده کرده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی کارشناسی دارد و کارشناس علت را تشخیص میدهد و قاضی بر اساس آن حکم میدهد