مشاوره حقوقی رایگان - آسیب درخت به ساختمان

با سلام و خسته نباشید
همسایه ی من در حیاط خانه ی خود و بیست سانتیمتری دیوار منزل مسکونی من اقدام به کاشت درخت گردو کرده و چون خانه های این منطقه جوری بنا شده که وسط دیوار خانه با حیاط همسایه در یک راستا هست رطوبت به خانه ی من نفوذ کرده و رشد این درخت به دیوار ساختمان من خسارت شدیدی وارد کرده.
با توجه به اینکه هر سال به دلیل رشد این درخت خسارت به ساختمان من بیشتر می شه آیا من می تونم از این فرد شکایت کنم یا نه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

ابتدائا تامین دلیل مبنی بر تایید ورود خسارت و تعیین مبلغ ان نمایید سپس به استناد ان دادخواست مطالبه بدهید

پرسشگر :

من خسارت نمی خوام فقط می خوام که درخت از اونجا برداشته بشه

یک وکیل

با سلام ابتدا به شورای حل اختلاف محل مراجعه و درخواست تامین دلیل کنید و سپس با توجه به نظر کارشناس دادخواست دهید.

یک وکیل

سلام. ابتدا با مراجعه به شورای حل اختلاف محل سکونت خود و درخواست کارشناس جهت برآورد خسارت تامین دلیل نمایید و سپس با توجه به میزان خسارت از مرجع قضایی صالح محکومیت همسایه را به پرداخت خسارت بخواهید