مشاوره حقوقی رایگان - نشت آب کولر به خانه همسایه

سلام ببخشید من مستاجرم و خونه ای که زندگی میکنم سقفش ایزوگام درستی نداره و صاحبخانه هم حاضر نشد ایزوگام کنه و مالکین هم پولی برای ایزوگام پرداخت نکردند. الان همه خونه نم داره و اینکه من فراموش کردم شیر آب کولر رو ببندم و باعث شده خونه همسایه کناری که کلا نیستن و خونه تخلیه ست دیوارش نشت کنه و خراب بشه. الان من باید چیکار کنم چون صاحب خونه کناری میگه شما باید خسارت بدید و از طرفی من 5 ماه هست اومدم اونجا و خونه هم ایزوگامش مشکل داره و حتی همین خونه کناری که نشت کرده هزینه ایزوگام پرداخت نکردن و دلیلشونم این بود که ما ساکن نیستیم ولی حالا میگن باید خسارت بدید. من چه کنم الان مقصر کیه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ما در این موضوع به اندازه میزان تقصیر و قصور ای که مرتکب شده اید مسئول خسارت هستید و بخشی از تقصیر نیز متوجه خود فرد به دلیل عدم پیشگیری است

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام
با توجه به اینکه به سبب فعل شما این خسارت‌ وارد شده لذا مسئول ورود خسارت‌ شناخته میشید‌ البته امکان‌ داره کارشناس درصدی از تقصیر رو‌ متوجه‌ شما بدونه