مشاوره حقوقی رایگان - نشت آب کولر به واحد همسایه

با سلام و خسته نباشید. بنده مستاجر هستم. شیلنگ کولر واحد بنده دو روز از کولر جدا گردیده و منجر به سوراخ شدگی ایزوگام و نشت آب به واحدهای دیگر گردیده است. شرکت ایزوگام مدعی است که سوراخ شدن ایزوگام با کیفیت، با فشار آب غیر ممکن است. مدیر ساختمان بنده را مقصر دانسته و اصرار بر پرداخت هزینه های ایزوگام و تعمیر سایر واحدها (4 واحد) دارد. متاسفانه مدیر ساختمان قبول نمی کند که کیفیت ایزوگام انتخابی بد بوده. ممنونم میشم در خصوص این مشکل که خیلی زندگی بنده را تحت تاثیر قرارداده راهنمایی و مساعدت بفرمایید.
آیا در این خصوص بنده مقصر هستم؟
درحال حاضر ساکن شهرستان هستم و منزل آسیب دیده تهران هست. اگر شکایت کنند آیا محل رسیدگی شهرستان محل اقامت بنده هست؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بدهید تا مشخص شود.محل تهران رسیدگی میشود