مشاوره حقوقی رایگان - قفل نمودن درب ورودی ساختمان

من در ساختمانی با 70 واحد زندگی میکنم ، هیات مدیره بدون رای گیری درب ورودی ساختمان را در طبقه همکف قفل نموده و ساکنین را مجبور به استفاده از درب پارکینگ برای ورود و خروج نموده ، وقتی اعتراض میکنیم میگوید برای امنیت است و اکثریت این درخواست را دارند .
آیا هیات مدیره مجاز به اینکار می باشد ؟
اگر اینچنین تصمیمی بخواهد اتخاذ شود آیا نباید با موافقت صددرصد ساکنین باشد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ممانعت از حق میتوانید طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید بتحت عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛
ممانعت از حق طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هیات مدیرها میتواند برای اداره ساختمان تصمیمات لازم را بگیرد و برای ساکنین لازم الاتباع هست به نظر شکایت فایده ای ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه تصمیم در خصوص آپارتمان با رای اکثریت مالکین و متصرفین ملاک خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله هیات مدیره برای همین است که مدیریت کند دیگر