مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام
من خانمم برج 12/01منزل را ترک کرد در تاریخ 12/08 اظهار نامه فرستادم و در تاریخ 12/15دادخواست تمکین .جلسه دادگاه 12/24تشگیل شد .با اینکه خانم خیلی دروغ گفت دادگاه به نفع من رای داد .ولی اینها تجدیدنظر زدن و رای تجدید نظر هم به نفع من شد شکر خدا 03/02 و الان که من برای اجرا رفتم خانم باز هم به دروغ میگه م میخوام بیام زندگی کنم .
1-رفته دادخواست استرداد جهیزیه داده و دو روز دیگه میان جهیزیه عروس را میبرد
2-هر کی که شما بخواهید فرستادم و رفتم ولی میگه من طلاق میخوام
3-بعد رفته از سال 92 به علت اشتغال نفقه درخواست کرده (ازدواج90)
4-از طریق ثبت اسناد مهریه تقاضا کرده .
حالا که داره کار عدم تمکین تمام میشه میخواد کار طولانی بشه
الف) اگر بیاد با مددکار و بعد بره یا دعوا زرگری راه بیندازند یا .......باید چیکار کرد .????ممنون
ب)آیا نفقه به ایشون تعلق میگیره ، چون شاغل بوده
ولی مسکن و سفر و خورد و خوراک با من بوده البته ایشون هم خرج کرده تو زندگی ???
ممنون
ج) تنها دارایی موجود ماشین پژو مدل پایین دارم . اینو می‌تونه بگیره????
د) قبل از اینکه ایشون مهریه رو به اجرا بگذارد مسکن مهری داشتم که پولشو کسی دیگه داده بود انتقال دادم ، می‌تونه برگرداند???
سپاس گذارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ به سوالهای متعدد شما حداقل یک ساعت وقت میخاد لطفا حضوری تشریف بیارید دفتر، اگر تهران هستید من کنار دادگاه باهنر هستم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که عدم تمکین او ثابت نشود نفقه تعلق می‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودرو مستثنیات دین محسوب نمی شود مگر اینکه وسیله امرار معاش باشد