مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از معلمی

با سلام
بنده دانشجوی دانشگاه فرهنگیان ورودی 91 میباشم. بعد از فارغ التحصیلی در آموزش و پرورش مشغول به کار شده ام. تعهد خدمت بنده سال 1403 به پایان میرسد. اما بنده همزمان با کار معلمی مدرک کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه دولتی نیز دریافت کرده ام که یک تعهد پنج ساله دوباره از من گرفته شده و تا 1409 متعهد به خدمت شده ام. اگر در سال 1403 بخواهم استعفا دهم تکلیف تعهد دوم چیست و وضعیت سربازی بنده چگونه میشود آیا با گذراندن تعهد اول کارت پایان خدمت به من داده خواهد شد ؟

پاسخ ها :

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام
باید با استعفا شما موافقت بشود ودرصورت موافقت باید هزینهها وخسارات راپرداخت کنید ووسربازی شما باید انجام بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقاضای خود را کتبا مطرح کنید تا رسیدگی شود